Friday, December 18, 2009

suku abad...

zaren kecik

gua ucapkan selamat hari lahir kat brader ni.
jangan main-main dengan brader ni.
ni otai UTeM ni.

13 tukang komen:

mugiwara said...

aku.


tunggu lagi dua hari.

sharamli said...

kal0 nak main-main jugak..b0leh?

Seyn said...

ayat baju tu merangsangkan aku betul la haha

shepha said...

selamat hari lahir abanglong.

satria hitam WNF** sepatutnya menang autoshow kovo UTeM hari tu

k.e.r.i. said...

mugiwara ~
selamat hari tua.
aku ucap awal-awal.

sharamli ~
lu memang degil. gua dah tahu dah.

seyn ~
haha. aku selalu jer. LOL

shepha ~
memang patut menang pun.
tahun depan menang mungkin.

Kuwe said...

nasib baik baju nih.

kalu baju "saya syg mak saya" takdih.grenti aku kutuk.otai pun otai lahh.haha

burt said...

bro apa ada kat tti

Afzainizam said...

Salam Maal Hijrah…. Hijrahkanlah Diri Ini ….
http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

Rimbun dan redup kasihMu
Kau tempat ku berpayung
Di manakah lagi dapat ku rebahkan
Rasa gundah ini

Nun Kau teguh di sana
Pengasih dan penyayang
Pun ku masih terleka
Meneguk ihsanMu
Walau ku sedari

Oh... nyamannya
Bila diperlukan rinduMu
Mengimbaulah sentosa

Bentangkan ku permaidani
Dari baldu berwarna putih
Moga tak ku terasakan
Cubaan yang ku galas ini
Kepada Mu titianku
Hijrahkanlah diri ini

Salam kenalan dari aku sedang baca blog entry older post ko menarik sangat... salam kenalan bro

W. Hidney said...

takutnyer... happy bday too bro

faiq said...

gua x knl pun bdk utem ni

Lang Legar said...

haha cilakak lu keri..
mekasih wish bro..special lak lu tempek gambar skali haha..

k.e.r.i. said...

kuwe ~
gua pun menyampah tengok orang pakai baju tu.

burt ~
ada replika masjid & masjid kristal.

afzainizam ~
salam kenalan.

w.hidney ~
lu lagi otai kut bro.
haha.

faiq ~
lu dak utem ke?

lang legar ~
ini je gua boleh buat. nak belanja makan, gua ajak lepak lu tak nak.
haha.

miSs dee 4 dino said...

aku bru baca..
tang otai utem tuh aku setuju..ahaks..

ps: gambar nie yg kecik ke atau dia mmg dah kurus?

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.