Thursday, October 15, 2009

kalau dah malas, takleh nak buat apa daa...

ini entry malas.
serius malas nak update blog.
penat? mungkin.
kekeringan idea? mungkin.
malas? berkemungkinan tinggi.

perihal Konvokesyen UTeM 2009 masih belum di update.
banyak woh gambar nak kena pilih.
gambar dalam facebook itu pun penat aku pilih satu-satu.
semua gambar berjumlah tambah tolak bahagi darab ada 600 keping.
sikit? aku bukan pro photog nak tembak sampai ribu-ribu keping.

minggu lepas punya acara makan ramai-ramai di rumah mek pun belum di update.
(acara makan ramai-ramai mek kata, bukan rumah terbuka)
ini pun beratus jugak gambarnya.
nasib baik kamera aku kehabisan bateri.
yang pasti, lepak rumah mek memang sangat kenyang.

Photobucket

sebab entry ni plain sangat, ni aku tempek gambar ratu kebaya @ Putrajaya.
Selamat Hari Tua Mija.

dan Selamat Hari Tua juga kepada budak-enjin-WKD8811.

22 tukang komen:

.mek.mizah. said...

tak puas ati tol aku..
kenuri umh aku,
tp ko tempek gmba mija...

smol my heart...

sila buat post edisi khas utk mek..

hahaha~

rAmiZa.mY said...

hahahaha mek, jgn jelez..

ape kate ko letak caption cani keri:
dia masih available. kepada jejaka hensem tp xperasan serta mpunyai kenderaan eh pekerjaan tetap, sila isi borang..

hahhaha

sharamli said...

malas2 p0n rajin jgk

ZARA 札拉 said...

hahaha~

pandai je cliamed diri sendiri malas~

walhal gigih juga~

k.e.r.i. said...

mek.mizah ~
nanti burday ko aku tempek gambar ko plak kat sini. haha

ramiza.my ~
tu ko dah letak tu.
hahaha

sharamli ~
ko puji aku rajin eh.
terima kasih.

zara ~
kau lagi gigih

h.a.n said...

cun cun awek ni~~`

Sharif John said...

Betul la bro.... xde idea la skrng huhuhuhuhu

moment said...

ko penat sgt tu...
kang dh ilang2 sket.. update la psl konvo ye.. huhu

rAmiZa.mY said...

itu ak letak kt komen..
ak swoh ko wat caption..
huhuhu
ko letak ak banje mkn..
banje mkn kt umah telor sok..
haha

.mek.mizah. said...

ahaa... bday aku mmg lom lepas lg..
gud.. gud..

Lang Legar said...

cun sey awek ko tempek ni keri..
ley kenalkan kat aku tak haha..

Hi Mija, selamat berkenalan =)

HEMY said...

hai ratu kebaya...muahhh

rAmiZa.mY said...

zaren~

plz behave zaren..
nt kuntum la, mawar d bln oktober la bsg kang..
hahahhaha

k.e.r.i. said...

h.a.n. ~
jangan puji sangat.
kembang plak makcik tu.

sharif john ~
memang pun.

moment ~
tunggu la miss mood datang dulu.
haha.

ramiza.my ~
ok. terima kasih banje aku kat umah melor tadi.

mek.mizah ~
bila mek?
nanti aku wak reminder supaya boleh mengelak.
muahahaha.

lang legar ~
dan dan je. haha

hemy ~
ko muah kat mija nul?
aku report kat tunang ko. haha

ramiza.my ~
biarkan dia.
tengah serabai tu. haha

En. Bye said...

Bro! abaikan beratus gambo tu.. tepek lima nam keping gambo pompuan mugil dah kira ter'cover' lah keseluruhan event! hahaha! I like! :)

ps: erk! aku pun terasa jugak akan kepoyoan tahap gaban tu! mana nak sorok muka neh!! hahaha!

Masy said...

aweksss jugak yg diaplodnye hehe

AiNi AhMad said...

..mija cantik la..

Liliyuli said...

hidup lu byk yg mungkin..
saspen...tetibe~

hahaha

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

jangan lupa hari tua acu yanie bulan doblas nih

kekkekekek

rAmiZa.mY said...

@hemy~ hai..hahahaha sjak ble ak ade status ratu kebaya neh?hahaha

@aini aka sha~ cantek ke sha? bestu slama 4thn lepas selekeh la?huhu

k.e.r.i. said...

en.bye ~
kau jangan nak gatal encik bye. hahaha

masy ~
kawan-kawan je.

aini ahmad ~
cik sha, tak baik menipu.
hahaha.

liliyuli ~
hidup gua memang suspen sokmo.

y.a.n.i.e. ~
tak tanya pun. :p

ramiza.my ~
memang selekeh kut.
hahaha

rAmiZa.mY said...

ko dengki..
full stop

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.