Sunday, September 6, 2009

bersepah-sepah...

atas tivi ada satu.

atas meja ada satu.

dalam almari kain baju ada dua.

dalam tandas ada satu.

tepi sinki ada satu.

celah-celah sofa pun ada satu.

dalam poket seluar memang confirm lah ada satu.

pendek kata, merata-rata lah lokasi lighter berada dalam rumah ni.
kalau tetiba blackout, senang lah sikit hidup, kan.

22 tukang komen:

Kuwe said...

dua benda je aku terpk.

1- ko mmg perokok tegar nk mampos
2- ada mercun lebih dok?

terrarosa said...

kalu lah yang bersepah - sepah tu duit... hujung bulan , kenyang juga perut.

Amacam ?

fairuzara said...

hahaha. aku sokong wit terrarosa.
=

sharamli said...

eleh..8 je p0n...

tah2 1 je leh guna...muahaha

farah said...

ahah,

ingatkan apa yang bersepah2.

salam singgah.

:)

En. Bye said...

Jumpa Jack.. sebat satu, Jumpa Jagen... sebat satu, jumpa Sepul pomen sebat lagi satu, jumpa pulak Arnim... masuk poket depan satu.. lama-lama kelamaan.. aku jadi pening... mana datang nye lighter banyak2 kat dalam kereta aku!!? kalau black out.. masak member2 aku!!!

♣haNie♣ said...

perokok merata2 kat umah ko ni..
hahahaha!

k.e.r.i. said...

kuwe ~
mercun tak sempat beli tahun ni.

terrarosa ~
duit bersepah-sepah juga.
duit syiling je lah.

fairuzara ~
sokong saja engkau.

sharamli ~
meh gua bakar rambut lu, tengok berguna ke tak.
haha.

farah ~
kami tak bersepah macam pompuan.

en.bye ~
aku bukan jenis songlap lighter orang weh. beli la dol.

hanie ~
hampir semua adalah perokok.
nak buat macam mana.

sharamli said...

w0i..w0i..
ni pahal nak bakar rambut lak..
sy pakai tudung tw!!
nak kena sekeh?

paiseh said...

bak gua sepuloh!!

gua syak lu smuggle dari rumah gua laa

azie said...

alasan baekkkkk punya.(sambil tunjuk ibu jari mcm dafi kah kah kah)

ZARA 札拉 said...

letak atas tivi tak terbakar ke nanti?

hahaha~

momentinlife said...

jgn la merokok..
xelok... uhuk!~

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

gua da terfikir lu orang sepah2 spender...hahaha...

weh...lu cuti hari ni...ye..hari nie??..cam siol.....wa kena kejeeeeeeeee.....

John Iverson said...

Kadang2 bro bila kita nk xde plak... wakaka

rAmiZa.mY said...

same cam umah ak..
dlm laci ade smpai 4..
ats meja ag..
mane tah ag..
ble nk pkai seme ilang..
pastu beli lg..
hahaha

ReActivateZul said...

::: [hehehe] this is funny entry.. samalah kita bro, di mana2 ajer ada.. kat dlm kereta pon ada.. kadang2 tuh sampai tak jumpa satu pon sedangkan dlm kotak tupperwear ada koleksi lighter warna-warni, tapi malas nak bukak ambik.. last2 pi jugak beli yg baru [huhuhu] menjana ekonomi negara betul kita nih [hehehe]

::: [re]: thank u bro for the komen, hopefully kalo menang hadiah saguhati dslr saya terima [ekekeke].. zmn skrg kamera kecik pon ok.. salam malam 7 likur bro..

Lang Legar said...

kuat sgt merokok ko nie..
dah bole kot start kurangkan sempena bulan pose ni..
jantung n badan lama mo pakai bro..

k.e.r.i. said...

sharamli ~
kata nak test berguna ke tak. haha

paiseh ~
woi. apa mahal sangat lighter sampai seploh ringgit.

azie ~
memang baik pun.

zara ~
kau budak kimia kan. tak perlu lah tanya soalan macam tu.

mometinlife ~
entri takde sebarang perkataan merokok pun. huhu.

chaireel azizee ~
gua bukan pengotor macam lu sepah-sepah spender.

john iverson ~
betul tu bro.

ramiza.my ~
lain kali kena lekat kat dinding. baru diaorang tak lari. haha

reactivatezul ~
lighter warna-warni?
nak jugak !!

lang legar ~
dah cuba sedaya upaya. T_T

aim-a said...

bukan gerai jual lighter...:P

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

鳳梨酥Blue said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.