Friday, January 30, 2009

terima kasih daun keladi...

tag ni aku dapat dari cik shepha. diulangi cik shepha.
available ke tak aku tak tahu, tanya sendiri.
dia ni sejenis makhluk fotogedik, dan juga antara pelopor terawal YU.BI.YU.

Peraturan untuk menerima award ini ialah:
1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog saye untuk mendapatkan award anda". Terima kasih!

10 fakta/hobi k.e.r.i.
1. hanya percaya kepada Yang Satu.
2. ada dua tangan, dua lubang hidung, dua peha.. err.. apa lagi yang dua eh?
3. berjaya mengumpul tiga ex setakat ini.
4. aku tak merasa belajar darjah empat.
5. jari kaki aku ada lima. wow!
6. kucing jiran aku ada enam jari kaki. eleh, kucing lain pun macam tu jugak.
7. <---- nombor feveret aku ni weyh.
8. masa aku umur aku lapan tahun, aku masukkan biji limau dalam telinga. mesti puaka niyang rapik merasuk aku.
9. aku anak ke sembilan. hebat kan ayah aku. harap aku jejak langkah dia.
10. da sepuluh kali aku menguap ni.

mangsa aku seterusnya:

14 tukang komen:

BudAk hijAu said...

i benci tag tau...hahahahah..

missy suzi said...

pe lg yg dua??adoilaaa
hahahahaha~

razor said...

mcm dh buat 16 tahun yang lalu.

lambatnya sampai sini.

hehe

wah hebat ah lompat kelas darjah 4 beb..

cayalah!

tasikmerah said...

budak pandai dia nih.... :)

JLaa KiMStER said...

8. masa aku umur aku lapan tahun, aku masukkan biji limau dalam telinga. mesti puaka niyang rapik merasuk aku.

ahahaha..xle blah r :P

sHe pHa said...

oh ya.
cik shepha masih available.
sekian.

qaseh heedayah said...

fuiyoooo nak buat anak lebih 9 org!! chaiyokk. berusahalh :D

k.e.r.i. said...

budak hijau ~
i tau u tak suka kena tag.
sebab tu i tak tag u.

missy suzi ~
aku ada dua yang ko takde.
hahaha

razor ~
nasib gua tak tag lu, kalau tak tag tu da wat 1 rotation.

tasik merah ~
masa kecik je pandai.

jlaa kimster ~
memang takleh blah puaka niyang rapik tu.

shepha ~
itu dia.
tuan punya badan da konpemkan statusnya.

qaseh heedayah ~
doakan imipian tu menjadi kenyataan yer.

seepot seedot said...

1. knp budak hijau dipanggil sebegitu?

2. razor tu kan jenama pisau cukur yang dah tak berapa laku sekarang?

3. jlaa....menyesal tgk NIYANG RAPIK...ending tak seperti yang diharapkan..ingtkan Tok Dalik terus bermaharajalela kat kg tu...tu sebenarnya NIYANG MEREPEK!!!

paiseh said...

hoh..!! giler rumit lu punye tag ni weh..!
gua tak tau nak ekspelin lagu mana ni... lu je laa tulung jawab. bleh.??? hahahaha..!!

mrblind said...

hahahahaa....gua buat la nanti..buat-buat lupa..

k.e.r.i. said...

seepot seedot ~
1. aku syak dia muntoh hijau sokmo mase kecik.

2. dia pengasas pisau cukur tu.

3. memang merepek. tapi aku dok miss tengok tiap2 minggu.

paiseh ~
deme memang cari alasan sokmo.

mrblind ~
hok ni sorang lagi.

iema... said...

adoi ler... sampai atie panggil iema makcik...

cubit kang

nuyuljana said...

hahaha.

sengih jew baca fakta ko.

:D

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.