Thursday, January 22, 2009

miss mood tak nak datang...

tiap-tiap malam aku online.
online guna maxis broadband kepunyaan hakim, laptop kepunyaan mat joe.
sebenarnya first time guna broadband ni.
rasa macam anak orang kaya je guna mende alah broadband ni.
orang kampung la katakan, banyak benda "first time" sejak dua menjak ni.
nanti-nanti aku cerita pasal "first time" yang lain.
ba'ang pok ya, ain basri & nadia nasir, tolong jangan potong line dulu ya.

berbalik kepada matlamat utama entry ni.
lompat dari satu blog ke blog saing-saing, nampak status "keri, one week ago".
agak lama aku tak hapdet rupanya.
tapi nak buat macam mana, dah mood takde.

8 tukang komen:

paiseh said...

oi.. oi..!! apa barang bulan satu tak abih lagi dah malas2.. jgn wat malu org kg wah.. hahahahahaa.!!

de_are_na said...

hey...tahun baru...sepatutnya semangat baru tau....

nis n4d (*_~) said...
This comment has been removed by the author.
nis n4d (*_~) said...

aku nengok blog org, 1 week ago juge...

aku jgkit mg nyer mls ke?

hihihi...

;-p

alif-mikail said...

mood? mood tu macam kuih apam kot?

ooo

Abaan Pok Ya said...

ceh..potong line tpon..mg lepak umah mat jo ker??tlg sepak saing2 wakil bagi pihak aku.

k.e.r.i. said...

paiseh ~
bukan malas boh, takdok mood je.

de_are_na ~
saya bukan orang cina nak amek semangat tahun baru cina.

nisnad ~
ramai blogger ada penyakit gining.
jangan bimbang.

alif-mikail ~
bukan macam kuih apam.
kuih apam tu yang macam mood.

abaan pok ya ~
woh, kasor deme main sepak2. enja molek sikit bahasa.

missy suzi said...

keje pe wei??1tmpt dgn nutt nasir ker?katne?

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.