Wednesday, January 28, 2009

cubaan seminit

aku buat entry ni masa bos aku g tandas.
laju tak aku menaip?
atau bos aku g tandas dengan kelajuan seminit?

haha.

notakaki : tempoh bermula dari sign in sampai publish

9 tukang komen:

abbasirgpb said...

susah bebenor nak update blog, brutal sgt ke boss kuo

Anonymous said...

boss kau mesti 'cha ya nun alip' kan??? tu tak basuh le tu...

pakcik dinkk

sHe pHa said...

ko dh keje?wah3

k.e.r.i. said...

encik basir ~
takde la brutal. segan le saya.

encik KK ~
encik KK memang pandai. banyak pengalaman eh.

shepha ~
da keje. tapi masih mencari. haha

razor said...

aku boleh buat 5 entry dalam 5 saat. amacam?


nak berguru?

taip ON GURU hantar ke hp aku.

hehe

BudAk hijAu said...

hahahahahha...razor mmg gila entri!!!

aku bleh wat 1 entri dalam sebulan.cit!!agagaaggaag..

tasikmerah said...

bos pesen berak batu... bulih la... hehehehe...

.

nis n4d (*_~) said...

keje mane nih?

huhu...

k.e.r.i. said...

razor ~
lu memang dewa blog la bro.
gua caya sama lu.

budak hijau ~
aku boleh buat lagi lama dari tu.
wakaka.

tasik merah ~
ade ke pesen berak batu.
mesti ada pengalaman ni.

nis nad ~
keje kat area rumoh je.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.