Tuesday, August 19, 2008

lepak sekali sekala...

semalam aku ngan kak nor & kak gee kuar g survey hotel untuk supervisor li kiteorang yang nak datang terengganu...pas survey harga kat hotel primula, perut plak rase lapar..."mane nak makan tgh hari ni?" kak gee tanya aku...semalam kak nor poser, so yang nak isi perutnya aku ngan kak gee je la...bincang punya bincang ( kami selalu je buntu kalo nak cari tempat makan tengah hari), last2 decide makan kat secret recipe, since da dok dekat ngan hotel primula tu kan..ingatkan nak makan kat hotel tu je...haha..gila ko, mahal nak mampos...tak penah aku makan kat kalo bayau sendiri...

sama tak yang depan ngan yang belakang tu? hihi

mukaku makin berisi,berkadar langsung dengan tempoh aku kat rumah

ni kak gee nya lunch, tom yam kung + iced long black

ni plak aku nya santapan...thai style fried rice..takde la sedap sangat pun...

yang ni dok diam2...awak tu poser..telan air liur je la...len kali kita makan sesame eh..hihi...

11 tukang komen:

sHe pHa said...

wah3...
makan secret recipe woooo....

k.e.r.i. said...

alah, sekali skala je pun..
huhu..
lagipun nak merasa secret recipe kat terengganu ni..
hihi

Lang Legar said...

haha keri..sumpah ko nmpk tembam..giler r penangan LI di rumah..sehat walafiat ko jadi..

abg eq... said...

hmm...makin comel pulak keri ni...hehehe

k.e.r.i. said...

lopan ~ kita kan same spesis..mane leh amek gambau dari sisi..nanti jangan le wat LI kat rumah..haha

abg eq ~ comey ek? hihi..mekaseh..

Nurul Hidayah said...

oit keri...
tembam nyer ko..
hoho.. da sma cam lopan nie..
xley la mau amik gmbr sisi pasni...

Lang Legar said...

haha mmg btl pn..xley amek gmbr dr sisi nie hoho...

seepot seedot said...

wei..tu tmpat keje lama aku...knp tak order air apple kasturi,kalau kau minum air tu,confirm teringat kat aku!!!aku pnya feberet tu..

k.e.r.i. said...

dayah ~ lepas ni takde lagi gambar2 sisi..semua gambar adalah dari posisi depan..hehe

lopan ~ i join da club : takleh-amek-gambar-dari-sisi club..haha

rino ~ aku minum air apple kasturi tu la..dok ingat pon ke mung..haha

CoOkiE MoNSter said...

Ha'ah la..memg KERi dah TEMBAM!!! Uiks.. Wahaha.WElcome to d club!

ejardkethot said...

laparrr..

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.