Monday, August 4, 2008

sulong da 10 tahun !!

da besar rupanya ko sulong...dulu selalu kena buli ngan aku..haha
'baik' punya pak sedara ko dapat... ingat senang nak dapat pak sedara baik macam aku ni...
siap kasi ko kek secret recipe sebijik lagi...heh
pasni jangan nakal2, blaja leklok naa~~

8 tukang komen:

abg eq said...

sulong yg potong kek tu ke? ishhh...dia pakai baju keri ke?? besar je leher baju tu...

k.e.r.i. said...

ha'ah, yang potong kek tu la sulong...
entah baju sape entah dia pakai..
bukan saya punya...
huhu

oDiN said...

aku nak jadik anak sedara ko la mcm nie ..
:P

k.e.r.i. said...

kalo ko jadi anak sedara aku, on ur birthday je la aku baik ngan ko..

hari2 lain, kena buli je la..

haha..

suka hati said...

Just to inform officially, I just closed my blog now. Thank you.

seepoot seedoot said...

rie,aku tahu nama kek tu...chocolate fudge kan...kalau salah..emm emm...choc mud cake...aku pernah kerja kat secret recipe awal thn ni...aku jaga kounter kek!!!jgn tanya la,berape biji kek aku dah tumbangkan...kuang kuang!!!

nis4n4DI4h said...

eh.. bukan choc indulgence ke? huhu... apekah kek itu sbnrnye?

k.e.r.i. said...

rino ~ woo, keje secret recipe ke sebelum ning?kalu tahu awal, aku g melawat mung..dengan niat di hati nok makan kek free..haha

nad ~ chocolate fudge la nad, rino keje situ.dia tahu la..huhu

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.