Friday, May 2, 2008

UTeM Unplugged Nite...

ini adalah kali pertama aku gi tempat2 yang band perform secara live...serius...aku bukan peminat band indie sangat, tapi aku melayan juga...since si shepha beriya2 ajak aku pergi, aku layankan aje, sebab nak merasa feel melayan band2 indie ni...acara ni bertempat di Odin Cafe, bertentangan dengan Kolej Komuniti Bukit Beruang...dengan kehadiran ajip si penembak, muad da mario dan shepha fotogedik, agak tidak segan silu la untuk menempel disitu...mana tidaknya, hampir semua muka2 kat situ aku tak kenal...ada la beberapa muka yang aku kenal...

acara bermula agak lambat...menunggu kehadiran performer2 barangkali...tapi tak mengapa, selepas azril & ben & da geng perform, feelnya mula terasa...walaupun berada jauh di luar cafe tu, tapi muziknya jelas kedengaran...selepas satu persatu band perform, memang feel...part yang paling best bila semua pakat nyanyi ramai chorus "I love you baby and if it's quite all right...I need you baby to warm the lonely nights"...memang sempoi...

menurut MC malam tu, 5 daripada 6 band yang perform malam tu adalah band2 dak UTeM...siapa kata dak2 UTeM lemau...based on their performance, bagi aku, not bad la...antara band2 yang perform malam tu, Kin, sebe11as, MAYA, thescreensaver, tickUs dan 20somethink...overall, performance mereka memang layan...


6 tukang komen:

razifmustapha said...

dan jangan dilupa, terdapat ramai gadis-gadis utem yang hot! malam itu ya adik-adik. Jangan tak percaya utem mempunyai stock2 awek yang hot dan kental!

sHe pHa said...

sempat lak si ajib tgk awek2 hot.
aku ngan keri beriya nak cr hobi baru.
ku teringin benar ingin main drum, atau gitar mungkin.hoho

rAmiZa.mY said...

wah..
dianye band besh2..
rugi rugi...
ble ne?
knape kamu tidak ajk aku???
huhuhu

k.e.r.i. said...

betol tu ajip..
mama reena mase muda pun hot jugak ke?
hahahaha

rAmiZa.mY said...

keri..tnye ckit..
maya tu besh ke?

k.e.r.i. said...

maya?
x sure la mija..
sebab tak kenal mana satu band maya..
haha..

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.