Monday, March 3, 2008

tengok wayang @ MBO...


tadi aku ngan arcmal, tochai & iznie pegi tengok tengok wayang kat MBO... (masuk kol 9.45 p.m...) tengok citer Jumper... da lame nak tengok citer ni sebenarnya... ingatkan nak tengok mase 1st day muvie ni kuar, tapi takde mase... orang tua tu asek ade keje je... lagipun dia yang beriya2 ajak tengok citer ni mase citer ni belom kuar lagi... citer ni memang besh la... ade lawak2 skit... dia nya effect memang smart... tip top la senang cakap... huhu... tapi rase cam kejap jer, walopon citer tuh sejam setengah... herm, pasni tengok kat pc sudah... =)

14 tukang komen:

Lang Legar said...

pergh pi x ajak siut...

k.e.r.i. said...

adushh..
mane tahu ko nak ikut..
ingatkan ko nak tengok ngan awek ko..
huhu...

sHe pHa ~ sYiFa said...

haa...
tau takpe...
tgk wyg tak ajak...huh~

k.e.r.i. said...

ni lagi sorang..
adush..
nak keje ajak semua orang, susah la macam ni..
minggu depan nak tengok citer duyung, jum tengok ramai2..
haha...

suka hati said...

ramai gak y ade blog rupenye.hehe

Nurul Hidayah said...

nak ikut tgk citer duyung.
jom kita tgk ramai2....

k.e.r.i. said...

nak tengok citer duyung ka malam esok?

Nurul Hidayah said...

bley2...
sy x kesah..

k.e.r.i. said...

dayah tak kesah aje..
roy kesah x?
huhu..

Nurul Hidayah said...

oit keri...
jgn panggil zaren roy la
ntah la zaren nk ke x
ko la tnye die

k.e.r.i. said...

haha..
dayah marah la aku panggil zaren roy..
kenapa nak marah dayah??

Lang Legar said...

haha..wei wat chatbox r..sng nk roger..tayah tgk komen dah haha..

Nurul Hidayah said...

klau zaren 2 bkn bf aku, aku x kesah ko nk panggil die roy ke ape ke.
disebabkn die bf aku, aku melarang ko panggil die roy wlaupun semamangnye die roy...hahaha

k.e.r.i. said...

owh, ok la dayah..
pas ni, back to lopan n zaren..
no more roy..
wakakakaka...

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.