Wednesday, March 12, 2008

aku telah di TAG!!!

disebabkan aku telah ditag oleh encik razif, so terpaksa la aku buat mende alah ni... ( tak kene pape tindakan kerajaan pun kalo tak buat..hoho)

8 benda pasal aku :

1. My Name...
nama dalam i.c aku, Mohd Khairi bin Ibrahim... kalo kat kampung orang panggil 'mat' je... ade gak la member² aku panggil 'keri'... but mostly orang panggil 'keri' je la... ade sesetengah manusia yang manja ngan aku yang panggil aku ngan nama 'yie'... erm, but currently aku suka tukau name jadi arie... donno y.. hahaha...

2. My Life...
aku student sepenuh masa di UTeM... nothing special bout me.. juz a simple n normal student... bangun pagi, g kelas ( tu pun kalo ade kelas pagi...) balik kelas, makan... petang g joging... kalo tak joging kat hutan rekreasi, joging atas katil... wakaka... malam wat keje.. tu jer... my daily routine... and satu benda yang aku memang tak penah miss, bukak tenet... thanx to pakcik sebab kasi pinjam... hoho...

3. My Body...
aku boley dikategorikan sebagai normal jugak la... cuma ade sikit isi yang terkeluar di bahagian perot... hahaha.... kulit kaler mocha (bak kater zaren @ lopan)... gelap la maksudnya tu... ikut genetik bapak aku yang sangat kuat... haha... tinggi aku standard remaja melayu kot... sedang² je... tak tinggi, tak kentot... i have wavy hair... kalo wat pacak, tak nampak la ombaknya...

4. My Family...
aku still ade parents... still sihat walafiat ( Ya Allah, jauhkan lah mereka dari segala malapetaka...) aku ade 4 orang abang, 4 orang kakak, 4 orang abang ipar, 4 orang kakak ipar, dan 1,2,3,.......20 orang anak sedara... the new one, will be delivered end of diz month...

5. My Love...
not for now... juz for my family and frensss...

6. My Music...
aku layan hampir sume jenis lagu, asalkan lagu tuh besh... jiwang ke, rock ke, irama malaysia ke, lagu chinese ke, hindustan ke, latin ke... pendek kate, semua jenis lagu aku layan la... tapi ade beberapa jenis lagu yang aku tak leh nak layan.... lagu² yang menjerit tak tentu hala dan gaya nyanyi macam orang korea bercakap... aku pun tak tahu ape jenis lagu tu, tapi aku memang kurang melayan lagu² sebegitu.... feveret song aku skang, aizat - hanya kau yang mampu & altimet feat adeeb da fabulous cat - chanteq...

7. My Feveret...
banyak mende yang suka... kalo bab makanan, aku suke cadbury hazelnut tu.. perghh, memang best.. pastu aku suka mcflurry mcD (kalo tak dapat, buat sendiri je kat umah..haha) suka dengar lagu.. suke tengok citer.... tak kira ar citer tv ke, tengok wayang ke... memang aku ni suke kalo bab² tengok citer.... then aku suke ngedit gambau.... takde la lawa pun aku edit, tapi memang suke ngedit² ni... huhu... lagi satu, aku suka jalan² @ derrak... tak kire la jalan memane pun, janji jalan2... ronda² pun takpe... tak suka dok rumah kalo takde keje nak buat... (ade keje pun jenjalan jugak...hahaha) aku pun suke dengau lagu... suke sembang, suke gelak, suke layan tenet ( especially my blog..huhu)... suka main... haha.. main solitaire la ngok... =)

8. My Perangai...
satu benda yang semua orang tak penah tahu pasal aku... aku ni unpredictable... so, jangan memandai kate aku ni suke merajuk ke ape... aku tak suke !!!

6 tukang komen:

rAmiZa.mY said...

nk komen..!!
nk komen..!!
sekian terima kasey..

razifmustapha said...

bagus!, ikut arahan aku. mcm ni la aku suke. huhu

sHe pHa said...

majuk...
ske majuk....
majok.........

k.e.r.i. said...

shepha, berani ko kater macam tuh eh..
takpe..takpe...
tak maw syahdu ngan hang lagi..

sHe pHa said...

tamau syahdu?
aku ade zaren.
bapak segala syahdu.
memberikan nasihat yg bernas lg mantap.
mmg pres PRS yg berjaya.
hoho.

k.e.r.i. said...

takpe shepha..
huh..

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.