Friday, February 29, 2008

kelas dr. yahya & alumni photo shoot...

pagi tadi aku ade kelas ngan dr. yahya... cam bese la, lecture dia je yang ada hari ni... selalunya, setiap hari khamis dia akan pakai baju batik... maybe sebab stok baju da abis kot..haha.. (jangan marah dr. yahya..hihi...) arini takde lecture pun sebenarnya... dr. yahya wat quiz... 2 sets of quiz... memula kena jawab 1 set, then lepas tu, kene jawab lagi 1 set... nasib la boley jawab... at the end of our class, dr. yahya mintak pakcik (burzday boy) kene panggil g depan... ingatkan nak suh bace doa ke ape, rupanya kak sha nak kasi satu kad burzday yang besau kat pakcik... ( skang ni kad tu ade terpampang kat dinding dalam bilik aku...) siap nyanyi lagu burzday untuk dia... orang paling tua dalam kelas la katekan.. mesti la kene hormat skit... haha...

pakcik & dr. yahya... (nampak dr. yahya lagi muda dr pakcik..huahuahua)

lepas kelas dr. yahya, kiteorang ade sesi amek gambau untuk alumni... (ye kot??) kiteorang ni dak final year... sem depan da takde kat sini... dak² pompuan semua pakai cantik²... dak² laki, arini baru nampak berkemeja... memang smart seyh... jarang nak nampak pemandangan macam ni, melainkan ade pape subject presentation... huhu... untuk photo shoot ni, ade dibekalkan blazer... (sia² je aku pakai baju belang² kat dalam...huh) hari ni memang semua nampak smart la.. =)

:.: 3 BITD 05/08 :.:

:.: ramai sangat, malas nak sebut name sorang² :.:

6 tukang komen:

razifmustapha said...

apsal ko tak suh aku tembak ko semalam. huhu

k.e.r.i. said...

lor, kan aku ade tanye ko mase ko kuar dari bangunan canselori tu?
aku tanya
" ko tak menembak ke arini??"
huhu...

Nurul Hidayah said...

keri....sy dtg nk post komen
bley x??? bley kannnnnnnn.......

hahahha.....siap ko
aku akn jd pengkritik yg setia di blog ni

huhu....
aku tgk k.sha wat kad 2
mula2 ingtkn die mau bg kt buah hati die, sbb penuh ngn love
upenyer bg kt si pakcik 2

k.e.r.i. said...

komen la..
sila2...
jangan malu2..
wat cam umah sendiri..
hahaha...

sebilik ngan kak sha ke?

Nurul Hidayah said...

bkn sebilik tp serumah. wink2...

that`s girl :)) said...

ckp ngan dye, epy belated bday au! :))

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.