Friday, March 21, 2008

semalam punya cerita...

aku : semekom encik...
encik syukor : waalaikummussalam... hah, lame tak nampak ko... ape cer?
aku : da encik selalu takde, cam mana saya nak jumpa encik...
encik syukor : tak yah la tunggu saya, kalo saya takde, tepon je la...
( aku diam...)
encik syukor : cam mana ngan keje ko?
aku : ni la saya datang nak tanya ni... saya punya chapter 4 tu ok ke?
encik syukor : ok jer... ko da develop system belom?
aku : belom lagi... tapi interface da buat da sikit²...
encik syukor : ish, ni da minggu ke bape... sempat ke ni?
aku : sempat kot... saya punya erd tu ok ke? nak create database plak ni...
encik syukor : lor, create je la... tak yah tunggu saya...
aku : owh, ok... satu lagi, saya tukau database mysql ke oracle, boley?
encik syukor : boley jer...
aku : okey... terima kaseh encik...
encik syukor : hah, minggu depan aku nak tengok system ko...
aku : ??? ( sempat ke nak buat ni ???)

17 tukang komen:

Nurul Hidayah said...

hoho...sempat2...
pulun abis2 sabtu n ahad nie...

misch suzi iryanti fadilah said...

haha..mati ko keri..
jd panda la mate ko spjg mggu nih wat system..
bak kt sv aku,"asek documentationje..mane system nye..report2 nih kmudian..yg pnting 80%"
hahaahahhahahahahaha..
80%..80%..80%..80%..80%..
mimpi burokla tiap2 mlm..
xpon..xsmpt mimpi..yela..xtdoo..haha~

k.e.r.i. said...

siot ko ujie..haha..
aku nak g jenjalan jb weekend ni..
mane leh nak ngadap psm jer..
bowsan giler !!!

Lang Legar said...

bawak ler psm tu jln2 skali..
asyik tgl kan ajer je hoho..

lalang said...

waaa....lagi sorang panda muncul next week...ko leh r join mak panda==ujie....hahahah....slmt dtg ke dunia fantasi...waaa...beruang ada, panda ada....

sHe pHa said...

dlm umah ade beruang.
sebelah umah ade panda.
aku rasa mcm kat taman safari.

ramai2 panda.
kite ade lesen ke nk bela ni nughul?
kalo takat beruang.
bole la bwk g tesco.
ni ade plak panda2 ni.
cmne ni?

lalang said...

~~xpe.....kitakan dh apply permit memelihara haiwan "exotic".....setakat nk mandi,pakai ekseSORY tu leh wat sndiri r..xyah p pusat jagaan haiwan pon....waaaaaaaaaa...hahhaha

suka hati said...

aku : da encik selalu takde, cam mana saya nak jumpa encik...
encik syukor : tak yah la tunggu saya, kalo saya takde, tepon je la...
( aku diam...)

kenapakah aku mempunyai perspektif berbeza terhadap ayat ini.:))

sHe pHa said...

perspektif terhadap panda dan beruang adalah berlainan.

k.e.r.i. said...

hahaha...
ape la korang ni..
tahu la dok dekat ngan zoo melaka..
takkan nak ikut pelihara panda ngan beruang jugak kot...
kalo aku jadi bear pun takpe..
sebab aku comell...hakhakhak..

~~ seyn, ape ko nya perspektif??
musykil betol...

misch suzi iryanti fadilah said...

apeeeeeeeeee keri??
kalo ko jd bear..akula org ptame wat police report..bomba report n PM report..
hahahahaah..
pastikan ko bear yg xtlepas jg bear sarkas kt a famosa animal world
hahaahahah~

k.e.r.i. said...

ish..
mane ade macam tu...
tak maen2 la bear kat sarkas2 ni...
kalo jadi bear pun , mesti bear yang selalu pompuan2 nak pelok..
then wat tido malam2..
hakhakhak..

afzanranai said...

haihh... aku pon nk menyedapkan diri jgak tu..

tp kdg2 xjln jgak.... xpe2 skeeet je lagi! hehehe

Gardagami said...

See here or here

suka hati said...

perspektif aku agak nakal.haha

oDiN said...

so dh siap ker blom system nyer ? ape tajuk ?

k.e.r.i. said...

nakal amende nya plak seyn weyh..
tak paham aku..

mana ada siap lagi odin..aku wat system for production line..
manufacturing nya system..
adushhh...

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.