Monday, October 11, 2010

dia ni baru habis mengadap muka lecturer...

Mex Mixah punya konvo minggu lepas.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

notakaki : feeling Middle East jugak masa aku gi UIA aritu.

10 tukang komen:

Masy said...

x feel meddle east pon tgk pic. letak la yg ade feel sket, nk gak feel.

brape byk feel daaaaa~

Shepha said...

amboi sakan kak mek

HEMY said...

kau ngn middle east student tu pn kan lebih kurang..mwahaha..ko pakai kupiah je jadi dah geng deme

❀aRaBeLLa❀ said...

ko amik kat masjid baru leh feeling2 middle east wehh..

FarEast said...

mau x feel middle east ... bersepah org2 dia dkt uia tu ... hehe

rAmiZa.mY said...

panjangnye kuku!
haha

pnat photographer n art director suruh posing..
last2 tukang bwk beg yg migrain..
haha

k.e.r.i. said...

Masy ~
tak feel sebab orang dalam pic bukan dari midel is.

Shepha ~
belum tengok aksi dia melompat lagi.

Hemy ~
tapi aku hensem lagi dari dieorang.
lalalala...

Arabella ~
apa kaitan masjid dengan feeling midel is?

FarEast ~
tahu takpe.
bersepah macam sampah.

ramiza.my ~
err..celah mana datang art director tu?

Erina Asmawani said...

boleh tak pic last aku tgk beliau cam kak masy..haha..kembar kak masy nih..

.mek.mizah. said...

OH OH OH!!.. kenape aku baru perasan post ni! omaigod.. hihi~
thanks keri syg! :)

nnt aku nak gamba2 yg len eh, ko burn kan okk.. oh! wondermilk tunggu gaji bln ni yehh..

Thank You & Best Regards,
Hamizah

ps : aku kat ofis -__-"

k.e.r.i. said...

Erina Asmawani ~
tang kulit kot kembar. haha

mek.mizah ~
yeah itu dia wondermilk yang ditunggu-tunggu.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.