Thursday, June 24, 2010

mana urat?

dalam bilik bedah. atas muka ada lampu terang besau-besau. sebelah kiri ada 3 meksi ( baca : jururawat ) tengah belek-belek tangan kiri aku. sambil belek sambil ketuk-ketuk belakang tapak tangan. tengah cari urat lah tu agaknya.


aku : tak jumpa urat eh?

meksi #1 : ha'ah. tak jumpa. genggam-genggam sikit tangan tu.

aku : (genggam-genggam tangan)

meksi #2 : masih tak jumpa lah. tangan tak pernah buat kerja berat ni.

aku : yer kot. kerja saya ketuk-ketuk keyboard komputer je.

meksi #1 dan meksi #2 : ouuhhh. patut lah.


tiba-tiba datang meksi #3 datang ketuk dengan kuat sekali. adeh. keras betul tangan meksi ni. macam tukul. terus nampak urat berselirat kaler hijau.

notakaki : workout lah sikit kasi nampak urat tangan, baru lah meksi tak ketuk.

16 tukang komen:

Masy said...

meh laa akak ketukkan tgn ko, siap terjojol lg urat tu nanti hihihhiih

zonaku said...

hehehehheee......
moskil aku...



pesal nurse y buat?????

Liliyuli said...

mesti ko nak angkat bakul baju pergi basuh pun tak larat kan? ish..ish..

Erina Asmawani said...

haha..jenis tangan manje nih..paling berat angkat dslr je ;p

aim-a said...

tgn gadis2 pun tak mcm ni.hahaha

rAmiZa.mY said...

mungkin aku bole sajes whitening product utk ko? :P

h a n i e said...

kalo wa jd misi tu..wa cucuk jek terus..tak main tepuk2 nye dee..

hahahahaha!!

Hidemichi said...

malula wei tangan tak nampak urat...ni ketul2 mesti xde jugak. mcm meksi nak impress?wakakaka.

k.e.r.i. said...

Masy ~
ko memang suka ketuk-ketuk ni kan.

zonaku ~
aku pun tak tahu nurse atau siapa yang ketuk tu. haha

Liliyuli ~
aku campak dalam mesin basuh je.

Erina Asmawani ~
dslr aku berat kot.

aim-a ~
kesian kat gadis-gadis tangan berurat.

ramiza.my ~
whitening product untuk tangan buat apa.

h a n i e ~
hoi hoi. kang tembus tangan aku kang.

Hidemichi ~
janji hati baik bro. LOL

S.I.T.I said...

masuk spital ke? bakpe?

moment said...

tgn aku byk urat...


Sekian~

rAmiZa.mY said...

utk 1 badan lah!
xkn muka ngn tangan je kot
nt org kate ko bendera negeri perak lak..
berbelang2 itam putih...
muahahaha

[S]itie [B]Um [B]Um said...

selamber badak je meksi tu sound kata tak pernah buat keje berat!!! kalo dh memang jenis tangan lembut2...nk buat caner kan?? kan? kan? hehehehe

k.e.r.i. said...

S.I.T.I. ~
operate gigi.

moment ~
peladang memang bekerja kuat.

ramiza.my ~
bendera pahang lah belang hitam putih.
perak nya putih kuning hitam.

Sitie ~
hahaha.
takde lah lembut macam sotong.

tasekM said...

aku panggil misi... :)



.

mun_mradz said...

sakit ke weh??hahaaha

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.