Monday, June 14, 2010

lagi sorang budak kelas aku akan jadi ex-single...

Sabtu lepas aku ke Muar untuk majlis pertunangan Sofia a.k.a Sop dan Syukri. si Sop ni classmate aku masa belajar kat Melaka dulu. sebab Sop dah sebulan lebih ajak aku gi amek gambar kat majlis tunang dia, so aku pergi lah. classmate yang lain-lain takde yang datang selain aku. jadinya aku lah wakil kelas.

ini bukan betul-betul punya job, tapi Sop dan tunang ada lah menghulur. hoho. aku bukannya reti sangat pasal ni, tapi sebabkan Sop dah beriya, tak nak lah tolak permintaan kawan. kalau gambar tak cantik, jangan marah Sop eh. kalau ada otai-otai photog yang baca ni, sila lah komen. boleh lah aku improve kemahiran menembak dan mengedit.

DSC00743 copy

DSC00774 copy

DSC01020 copy

DSC00852 copy

DSC00844 copy

DSC00792 copy

DSC01141 copy

DSC01144 copy

DSC01080 copy

terima kasih banyak-banyak kepada Sop, Syuk, mak bapak Sop dan adik-adik Sop yang sangat ceria ketika bergambar.

18 tukang komen:

CoOkiE MoNSter said...

sop....congrates...xtau pun ko da tunang..watever pun, ak doakan yg terbaeekkkk utk ko. nikah nant jgn luper jemput ak. hehe...

CoOkiE MoNSter said...

weh..keri. sorilah ak terwishh sop kat blog ko. lalala~

h a n i e said...

ok la tu...gambar cantik..
ape guna ade kamera mahal2 kalo tak reti guna..kan..






:P

rAmiZa.mY said...

ok doh tu boh!
okla time dok nebes nebes tuh..
hahaha


siol, smpt lak ko apdet eh

LORD ZARA 札拉 said...

huwaa~

aku sedih!

nak jumpa kamu!

nak jumpa kamu!

smiley said...

hehehe...thx ain....

tq so much keri...sebab membantu aku sewaktu majlis nih...hasil ko sangat baik..pasnih dah boleh dah ikut jejak langkah kak mun and the club...!! serious ko memang boleh!!!

regards,
Triplesmiley

Diloz said...

bagus hasil kerja ko.
=)

k.e.r.i. said...

cookie monster ~
ko punya turn bila pulak aishah?

h a n i e ~
buat malu lah weh ada kamera mahal tapi tak reti ambil gambar.

ramiza.my ~
sengoti ko ok ni? haha
sampai rumah aku update terus.

lord zara ~
takde jodoh la tu.
muahahaha.

smiley ~
cookie monster tu aishah lah.
jangan lah puji tinggi sangat.
hoho.

diloz ~
hoho. thanx bro.

Kuwe said...

Ok laa. Dari aku yang reti pakai automatic mode ja.


amacam?

rAmiZa.mY said...

sengoti lah..
kalu dop, dop puji doh..
hahahaha
melainkn mengikut ape yg kte bncang td la..
sila byk amek gmba model lak pasneh

Lang Legar said...

baju die lawa la..

btw gmbr ko pun lawa gak haha..

Sir Hanif Abd Nasir said...

congrats smiley.. n nice shots keri..

Masy said...

perghhhhh blekberi!

nice nice. ko soh abg hemy ko komen la keri, kot2 bole menuntut. nk soh akak komen pon bole. akak kata cantik je ha. hehehe

k.e.r.i. said...

Kuwe ~
kadang-kadang kawe pun pakai automatic mode.

ramiza.my ~
siapakah nak jadi model?

Lang Legar ~
baju lawa, sebab tu gambar lawa...kot.
haha.

Sir Hanif Abd Nasir ~
thanx encik anip.

Masy ~
itu lah. tunggu jugak komen si hemy ni.

miSs dee 4 dino said...

cantik gambar kamu amik..
nti ade rezeki saya ade baby mau kamu amik gambar la..tp belum ade..bila dah ade..hehe..

k.e.r.i. said...

miss dee 4 dino ~
tengkiu-tengkiu. eh, tak beranak lagi? dah lama kawen kan?
haha

miSs dee 4 dino said...

hahaha..keri..
mana lama..tambah tolak darab bahagi baru 4 bulan lebih..huhuhumau masuk 5 bulan kawen..masih proses menyesuaikan diri nie..hahahahaha..
tp saya book kamu awal2 yer..bila saya ade baby nti..

razifmustapha said...

bereh doh tu

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.