Wednesday, January 4, 2012

Wordless Wednesday : Singapore!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

9 tukang komen:

Siti said...

keri, senarai nama tu utk apa?

hanie said...

ni lah negara pertama yang wa guna konsep terjah dan redah. kakakaka

rAmiZa.mY said...

walaupun takde gmba aku,
ada gmba beg aku pun jadilah..
muahahahahaha

dlm byk2 nama 1st youth olympic tu, aku knal pandalela je -_-

nuyuljana said...

perghh dah pergi uss.

bila la aku nak pergi.

best x roller coaster uss?

BudAk hijAu said...

peh !

k.e.r.i. said...

Siti ~
itu senarai nama atlit untuk Youth Olympic Games.

hanie ~
gua tak berani nak guna konsep tu kat sini.
mahal bebenor.

ramiza.my ~
pandalela renong aku kenal lah.

nuyuljana ~
ini dah 2nd time dah. muahahaha.
ngeri siot roller coaster dia.

budak hijau ~
peh! Yan komen blog gua.

Ruziawati Yusof said...

sukalah kak t tgk gambar2 ni semua.. bulan 5 last year g spore.. tp stakat masuk uss sahaja.. tak jln2 g town pun..

Hidemichi said...

I <3 .....wtf?!

Lambang bus stop tu mcm burung mengawan je.hehe

k.e.r.i. said...

Ruziawati Yusof ~
thanks Kak T.
best jugak jalan-jalan kat town dia.
next time gi sana try lah.

Hidemichi ~
amboi Encik Hidemichi tang tu je kau nampak yer.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.