Tuesday, March 8, 2011

#SoMalaysian

"Makan chillis bukan main tweet. Makan lauk kampung buat bodoh. Tuihh #somalaysian" - @irfaanafifi

"lebih igt name player bola kelab2 luar dari nama player negeri sendiri #somalaysian" - @meghilyaargh

"Kalau lapar je mesti masak maggi. Kalau takde maggi check tudung saji #somalaysian" - @Ynafarizal

"dahaga plak. nk pegi minum air sat~ (pegi minum air pun ko nk tweet kan? #somalaysian" - @AhmadHilmi

"Orang futsal, ko pun futsal gak padahal kaki bangku #somalaysian" - @speedrider

"janji pukul 8 kol 8.30 baru sampai..#SoMalaysian" - @arabellamocha

"Bila kita cakap kita belajar IT, semua orang ingat kita tahu semua pasal komputer. #SoMalaysian" - @keri5101

"bila kahwin masuk nona, bila cerai masuk melodi #SoMalaysian" - @afifi_zaini

"'Ko ktne dah?ktorg nk grak dah ni'..'Aku nk smpai dah ni..sabar jap..kt trafic light dah ni'..padahal baru nk kua umah.. #SoMalaysian" - @KimieMohamed

"Apabila 2 bas datang, pilih bas yang dibelakang sebab kosong. #somalaysian" - @HaeHyriel

"Eksiden sket je sume nak benti usha.yg xnk usha pn jd rs nk usha #SoMalaysian" - @shepha

"#SoMalaysian beli DSLR 2-3 ribu ...boleh beli ipad beli iphone , tapi apesal kedekut nak bayar PTPN ?" - @arabellamocha

sumber : tuiter

9 tukang komen:

Masy said...

tambah sket.

#SoMalaysian beli DSLR 2-3 ribu ...beli ipad beli iphone , tapi reti ke guna?

LOL.

rAmiZa.mY said...

hurrmmmmm
takde kene mengena ngn aku kotttt..
haha

Shepha said...

eh aku pun ada :)

h a n i e said...

tengok keri, teringat samivellu #SoMalaysian


eh?

hahahaha

❀aRaBeLLa❀ said...

muahahhaha siap wat entry tak leh blah..

poyotito's said...

gua sampai ke sudah tak jumpa sedak dia main twitter ni, gua kampung sangat agaknya..

k.e.r.i. said...

Masy ~
nasib baik aku reti guna dslr aku.
so tak terasa sangat. haha.

ramiza.my ~
mungkin akan ada nanti.

shepha ~
terjumpa dalam tuiter.

h a n i e ~
ingat orang keji, ingat hanie #SoMalaysian.
boleh camtu? LOL

arabella ~
sebab aku paling suka hashtag #SoMalaysian ni.

poyotito's ~
gua pun kampung boy jugak.

Ruziawati Bukhari said...

yup.. sangat2 betol.. suka tgk gmbr kat kuala gandah dan bukit tinggi.. dua2 tempat tu dah kak t pergi.. syiok!

k.e.r.i. said...

ruziawati bukhari ~
pergi hanimun ekk? haha

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.