Saturday, November 20, 2010

faceshirt...

tadi aku dengan Muslia (opismet) pergi uptown Shah Alam.
nampak sorang budak pakai baju biru, depan dia tulis 'Find me on Facebook'.
Muslia nampak berminat nak beli, tapi segan nak tanya budak tu mana dia beli.
kalau tahu ada orang jual mana-mana, bagitahu yer.
aku pun berminat jugak sebenarnya. ngee~



dapat yang macam ni pun boleh lah.

11 tukang komen:

h a n i e said...

print t-shirt sendrik la woi..senang punya kerja.

sharamli said...

ai p0n macam berminat jugak

Lang Legar said...

haha yang nie kewl..

Mr.Ix said...

wat sendiri jer......

putri said...

loh tanya jerlah lain kali bwk aku,aku leyh tanya kan

smiley said...

haha...cantik gak...kalo dah dapat bgtau aku jugak eah

regards,
Sofia Smiley

k.e.r.i. said...

h a n i e ~
kalau boleh print macam kertas, dah lama dah weh.

sharamli ~
semua benda yu berminat.

Lang Legar ~
kewl jew kew? LOL

Mr.Ix ~
tak reti.

putri ~
ok. jum uptown.

smiley ~
bereh.

Lang Legar said...

nak beli nanti musti ramai pakai..tak rare la haha..

Masy said...

beli lebih sket, ai nak gak. hehe

AHMAD SYUKRY MOHAMED said...

nk jugok 2,3 la...

k.e.r.i. said...

Lang Legar ~
mari lah kita buat custom made baju Giordano lagi. haha

Masy ~
tapi yu kena bayau ai dabel lah.

Ahmad Syukry Mohamed ~
beli banyok-banyok takut dok muat saiz ke? LOL

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.