Wednesday, September 29, 2010

wayang punya kaki...

Photobucket

13 tukang komen:

.mek.mizah. said...

huihh... satu tiket approx. 10, 36 tiket 360! wahah.. aku kumpul gak tp entah ke mane2 taktau.. AHAHA..

Erina Asmawani said...

ala..tiket 2009 tak yah kira,,kena kumpul yg 2010 punya..banyak ke tak..baru tau kaki ke x kaki..hehe

n u t t said...

wah rasa nak buat jugak.
nantikannnn

N.Hidayah said...

aku ada simpan tiket wayang since tahun 2007. gila bertimbun...

Paduka Seyn said...

Aku patut mula collect juga ni.

ザ-sylver-shooter said...

uishh..ulat tiket

Masy said...

siap byr guna mebengtuyu tuuuu hahaha kompem kaki ni

nuyuljana said...

perghhhhh..

ini baru true.

cara ah bro.

k.e.r.i. said...

mek.mizah ~
kalau aku jual balik tiket tu dapat balik 360 kot. haha

erina asmawani ~
yang 2010 punya pun berlambak. entah mana-mana aku campak.

n u t t ~
haipp. meniru.

N.Hidayah ~
whoah. boleh buat fan club ni.

Paduka Seyn ~
dah tua bangka ni collect mende lain lah plak. haha

sylver-shooter ~
betul jugak tu kan.

Masy ~
bayau pakai mebengtuyu lah baru true.

nuyuljana ~
cara memang cara.

tasekM said...

wo!!!

Naim Husni said...

tengok wayang banyak kali. ajak aku? xpernah lansung!

C-Ha Nasiha said...

ptt la byk..kumpul 2,3 tiket yg sama..cube kumpul satu2, means 1movie, 1 tiket..ni 1 movie smpi 2,3tiket, ptt la nmpak byk..hahaha..xleh lwn ngan sy lg la..

k.e.r.i. said...

tasekM ~
wooowiii!!

Naim Husni ~
lalalalala.

C-Ha Nasiha ~
takde niat nak lawan ngan sape-sape pun.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.