Wednesday, July 23, 2008

untitled...

hari ni baru rase macam ada kerja sikit nak dibuat...semalam encik zul i.t (sebab dia dalam department i.t) da kasi tugas kat kiteorang untuk develop system...tapi encik zul i.t takde arini...awal2 pagi da turun breakfast ngan boss...naik atas, rasa sangat kenyang, so rilek2 la kejap...kol 10 tadi boss mintak aku jadi pemerhati untuk interview session kat bilik meeting untuk pengambilan staff baru...da name permerhati kan, so takleh kuarkan suara, takleh tanya soalan itu ini kat candidate tu...si candidate tu plak tengok aku ngan pandangan yang tak bermakna, chuak agaknya...haha, nasib la ko kena interview ngan encik zul omar & boss...kow2 soklan kena hentam...tu belom soklan dari kak wan lagi...

but overall, ok la awek tu...takde la chuak sangat, cun pun ade..hehe...aku polak yang rase chuak...ye la kan, bile pikir2 balik, nanti aku pulak yang kene diinterview...lagi parah kalo dieorang wat interview tu in english...kong kang kong kang la jawabnya nanti...haha...tapi takpe, insyaAllah aku akan buat yang terbaik nanti...hoh0

arini sebenarnya sangat mengantuk sebab malam tadi tido lambat...kena jadi babysitter...anak sedara ni sakit mata..tak tahu sebab ape, maybe mak dia salah makan kot...

ain maisarah binti mohd anuar

4 tukang komen:

-miyn- said...

kiut baby tu dehh~

hihi..

k.e.r.i. said...

kiut macam pak sedara dia kan..

hihi...

adlina said...

kiut la anak sedara ko..mata bulat jek..hihi..
jgn nk perasan lak ckp kiut mcm ko..haha..

k.e.r.i. said...

alah ina..
ngaku je la...
kalo da benda kenyataan tu, takyah malu2 nak cakap..
huhu

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.