Thursday, July 10, 2008

k.e.n.y.i.r.

khamis lepas, faizul & kak na (staff Golden Pharos Berhad) bawak aku, kak nor ngan kak gie gi 'bersiar-siar' kat tasik kenyir...sesaje je g tengok tempat pengumpulan balak...maklum la, company tempat aku praktikal ni company balak...haha...mase kami sampai, takde orang sangat sebab balak semua da dikumpul...nak sampai tempat ni, mak aih punya la jauh...kalo guna jalan bertar takpe gak, tapi kami kene guna tanah merah...jalan tu satu2 nya jalan untuk sampai ke sini...kami naik 4wd pun makan masa dekat2 sejam baru sampai...tapi ok la, bila lagi nak sampai tempat2 macam ni kan...kat melaka mane ada tasik sebesar ni...wahaha...

4 tukang komen:

amerbourdon said...

praktikal ape kat tempat balak nih??

transporting balak ke?/
huhuuh..

k.e.r.i. said...

company ni memang eksport balak pun..
sesape yang takde balak, meh la sini..
aku kasi satu sorang...
wahaha..

sHe pHa said...

aku nak.
aku nak.hihihi

k.e.r.i. said...

ko nak balak ape shepha?
balak air ke balak darat?
haha..

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.