Tuesday, June 24, 2008

[P] [S] [M]

psm = pesta sungai melaka...ni la muka2 gadis bajet comel yang ajak aku meronggeng malam tu..haha..semua gegadis ni dak BITS...nughul, shepha, wanna, kak fatah & yani...aku sorang je kumbang yang macho malam tu..haha...

pas parking kat taman rempah, kami jalan tepi sungai melaka yang airnya, bak kata kak fatah macam air teh...wahaha, tak lalu aku nak minum seyh...kami jalan lagi dan jalan lagi sampai kat tempat banyak2 pokok bakau tu...
kami jalan lagi sampai kat eye on melaka tu...sikit punya jauh kami jalan...tapi tak la rase penat pun, sebab jalan ramai2...seberang sungai, then lepak kat eye on melaka tu kejap..

nughul majuk sebab aku taknak bergambau ngan dia...muahaha...

pastu, kami pi kat uptown tu jap...skang da besar sikit la uptown tu kalo nak compare ngan dulu...dan skang makin happening sikit la...sikit je kot...kat uptown tu ade grafitti kat wall tu...agak cun la..kreatif jugak dak2 melaka eh...tengok la gegadis kat atas ni, sempat nak berfotogedik kat grafitti tu..huh..

yang atas ni plak, dak2 group utem...bak kate shepha, hanya 18 orang je dalam dunia ni yang ade baju giordano kaler hitam kuning ni...

pemandangan malam kat tepi sungai melaka ni memang cun...sebab ade lampu2 neon kaler biru tu...rase cam nak angkut letak kat rumah aku je...pastu angkat pondok tu sekali letak kat halaman rumah jadikan gazebo...cara abess...

2 tukang komen:

Naim Husni said...

owh, baru aku tau PSM stands for pesta sungai melaka... wakaka!

tapi sampai ati nughul menduakan aku dengan membawa kamoo ke sana...

huhu...

k.e.r.i. said...

jangan la jeles naim...
nughul tu bini no 2 aku..
wakaka..

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.