Tuesday, June 3, 2008

June Entry...

ni adalah 1st entry aku untuk bulan ni...
entry ni aku buat mase dalam kelas DSE - 3P...
haha, aku sangat tidak pay attention...
mesti korang pikir "ish, teruk la budak ni..."
but hey, trainer aku sendiri nampak aku main tenet okay...
nak tahu ape dia kate...
"well, that's ok..just proceed what ever you do...as long as you understand and score in exam"
cool dan sempoi kan dia...
hahaha...
ni yang aku suka tentang trainer² dari filipina ni...
owh lupa nak bagitau...
yang kat depan tu, tengah membebel skang ni, nama dia Mr. Jay Jay...
dia ngajau CompTIA...
dia baru je ngajau start jumaat lepas...
trainer yang mengajau MCDST sebelum ni, nama dia Mr. Mark Irving Afuang...
skang da selamat sampai kat filipina, agaknya la...

sebenarnya aku nak post pasal mende lain..
tapi terkeluar plak pasal trainer² aku dari filipina ni..
takpe la, anggap je sebagai credit untuk dieorang..hehe
len kali la aku post pasal tu..
aku pun da lupa da aku nak post pasal ape...
ngee~~~

9 tukang komen:

that`s girl :)) said...

abg keri sengalllll
:P
noty eh, sempat g surt tenet nih
make sure u score in ur exam OK!
:D

k.e.r.i. said...

sengal2 abang pun, dapat full mark mase exam aritu...
1000/1000 okey..
haha...
cakap je la dayah jeles..
takleh maen tenet mase dalam kelas..
hehehe...

that`s girl :)) said...

maintain good result au!!!
:D
mne de jelez, saje prihatin pd abg kuh yg muchux nie!!!!!
KESULITAN AMAT DIKESALI.

k.e.r.i. said...

wish me luck for my next exam kay..
13 jun ni 2nd last exam..
then 16 jun exam yang last sekali..
cuti sekolah sampai bila?

sHe pHa said...

VIVA skali lg tanak ckp ke keri oi?
hua3

razifmustapha said...

tu la trainer filipina ni sempoi, aku hari ni rekod dari kul 9 sampai kul 5 straight main game Jedi Knight: Jedi Acedemy. Bape stage da aku lepas hari ni. hahahha. Langsung tak sentuh buku modul. hahha

k.e.r.i. said...

lupa plak nak cakap..
dayah wish sekali untuk VIVA eh..
hoho..

shatilah zakaria said...

keri!!!!
ngeee

-miyn- said...

1000/1000?

erk..

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.