Sunday, June 22, 2008

ketagih @ mengidam???


3, 4 hari ni aku asyik minum vanilla coke je...pagi petang siang malam...last sekali aku minum, tengah hari tadi mase baru bangun dari tido...mase tido siang tadi, aku mimpi nak minum vanilla coke...baru je nak minum, tin tu terlepas dari tangan aku, terus hilang...aku da siap nganga mulut da nak minum...alih² boley plak dia hilang dari tangan aku...sakit ati betol...pastu terus sedar dari tido...bangun² je dari tido, terus basuh muka then turun bawah menuju kedai ace mart sambil bawak duit 2 hengget...masuk ace mart, sambar vanilla coke sebotol, bayau terus minum...huh, baru puas ati aku...pasni, jaga la ko vanilla coke..aku simpan ko banyak² buat stock kat rumah aku...hahaha

6 tukang komen:

Lang Legar said...

ko lau minum tue musti lpekan aku huhu...

k.e.r.i. said...

memang la aku lupa kat ko..
watpe nak ingat kat ko..
wahahaha...

Lang Legar said...

macam nie r keri..dpt vanilla coke,adik beradik angkat ko ni dibuang je haha..

k.e.r.i. said...

aiseh bang..
lupa la kita adik beradik angkat..
wahaha...

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

鳳梨酥Blue said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.