Monday, April 21, 2008

vee vaa...

wanna ngah present..
nughul datang memberi semangat..huhu

16 tukang komen:

sHe pHa said...

muke lega + mata lebam tak tdo semlman.

k.e.r.i. said...

memang lega seyh..
rase merdeka je..
padahal final exam sedang menunggu..
haha..

lalang said...

waaaaaaaa.....aku turun memberi sokongan dan semangat padu....

razifmustapha said...

sudah2, psm2 ape citer. lingkup...

k.e.r.i. said...

kasi semangat sikit la ajip..
huhu..

sHe pHa said...

ntahnye.doakan lingkup plak.hoho

misch suzi iryanti fadilah said...

PATOTLAAA..kene henTAM...
aku xde!!!!
kehkeh~

sHe pHa said...

hello.
sape yg balik ngadu2 kat aku SV die hentam die ckup?
sape?
sape?
sape?

siap kecewa ngan SV sendirik.hoho

k.e.r.i. said...

hahaha..
kantoi je ujie..
padan muka..
kita takde la sampai kecewa ngan SV sendirik shepha kan..
hahaha..

Azmeir said...

bro.. tq tgk blog aku..
photomatix tu memang khas untuk HDR. So hasil dia lagi kemas dari PS CS3.. aku dah cuba.. ko cuba la.. :)

sayalah! said...

org besar2 ceni ya hidup depa..haha~ cuti nk abess dh, ades..

sHe pHa said...

mcm ni la hidup student dik oi.huhu~

Akinol said...

See Please Here

misch suzi iryanti fadilah said...

haha..kuang jaqq..
so far viva psm1 aku smooth..
cume sv sindrik mcm tunjuk bagus plak dpn aku n penilai aku..
tuh psl aku hangin..
cb kalo jd sv tuh bla student2 dia present, dia senyapp ja..
nanti pa2 hal kita settle blakangla..
kotla nk back up aku ka xpala gak..
nih dak..tyme tuh gak dia nk tunjuk bagus dpn penilai aku..
bkn dia yg present aku nih kut..
hahahaahahahah..bukan dia!!
penilai aku sket pye baek ms aku present..sv aku nk jugak myampuk n tunjuk bagus..aihhhhhhh..
tuh psl i hangin sket..
pa2 pon, psm1 aku xkene hentam mcm
anak2 buah en.syukor..
haha..well..well..well..
sekian terima kasih~

sHe pHa said...

takpe.
atleast SV kami senyap.
tak kene hentam ngan SV sendirik pun oke dah.huhuhu

k.e.r.i. said...

anak2 dara encik syukor je yang kene hentam..
anak teruna dia tak kene hentam...
penilai sikit punya baik ngan anak teruna tu..
haha...

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.